WEB

Els articles més recents


Els articles més recents


Concentració Cívica Contra la impunitat del franquisme i Contra la corrupció.

Plaça de Sant Jaume. Barcelona, 25 de febrer
Darrera actualització: dimarts 21 de febrer de 2012

El proper dissabte 25 de febrer, un conjunt d’entitats hem convocat una Concentració Cívica Contra la impunitat del franquisme i Contra la corrupció, a les 17 hores a la Plaça Sant Jaume de Barcelona per reivindicar justícia per a les víctimes i l’absolució del jutge Garzón.Revolucions àrabs: visibilitat de les dones en els moviments social

Dijous 26 de gener a les 19h
Darrera actualització: dilluns 9 de gener de 2012

Desmentint tòpics, en les recents revolucions hem pogut veure a moltes dones, amb vel o sense, manifestant-se per els carrers de les ciutats àrabs, reivindicant llibertat i el seu dret a jugar un paper protagonista en els processos de democratització dels seus països.Xerrada: “Diagnosi de la crisi i perspectives de canvi” amb José Manuel Naredo

Dijous 15 de desembre a les 19h
Darrera actualització: divendres 2 de desembre de 2011

El CTD us convida a participar en la tertúlia amb l’economista José Manuel Naredo, un dels primers economistes en denunciar la irracionalitat de la bombolla immobiliària-financera.Xerrada: “Alemanya: triomfadora de la crisis del euro, per ara”

dilluns 28 de novembre a les 19:30h
Darrera actualització: divendres 25 de novembre de 2011
Les crisis de Portugal, Grècia i Itàlia fan dubtar sobre la viabilitat de les solucions per estabilitzar l’Euro. Tot fa pensar que la crisi de la moneda europea és un fet de primer ordre, probablement irreversible. Enmig d’aquest desordre financer i monetari, i de la manca de capacitat de les (...)


[Cicle sobre la crisi] La sobtada reforma de la Constitució

dilluns 10 d’octubre a les 19h
Darrera actualització: dimarts 4 d’octubre de 2011

Estem en un temps remogut en el que ni lírica ni èpica troben terreny adobat. Més aviat ens trobem en un període històric amb guió de pel·lícula de por. I d’escàndol. I, també, de novetats i d’esperances, tot i que el final d’etapa no sembli imminent, ara per ara. Evidentment, els qui sospitaven que això de la lluita de classes era aigua passada, hauran de revisar a fons les seves creences.La FAVB crida a la ciutadania a expressar el seu rebuig a les retallades i la Llei Omnibús

Diumenge 19 de juny, Manifestació a les 17 hores a Plaça Catalunya
Darrera actualització: divendres 17 de juny de 2011

Des de la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona manifestem la nostra més ferma indignació i rebuig enfront la voluntat del govern de Convergència i Unió de desmantellar el model català de benestar. Entenem que la ciutadania no pot romandre impassible davant d’aquesta ofensiva legal múltiple (aprovació de la Llei de Pressupostos, la Llei omnibús i el projecte de Llei de mesures fiscals i financeres) que constitueix l’atac més important a la línia de flotació del model català de benestar dels darrers 30 anys.Què passa a la primavera àrab?

Dimarts 14 de juny a les 19h
Darrera actualització: dijous 9 de juny de 2011

Gairebé mig any de revoltes populars en els països del nord d’Àfrica i en el Proper Orient ens han mostrat l’enorme impuls de la primavera àrab. I també ens han fet veure dia a dia –de Egipte a Síria, de Iemen a Marroc- la diversitat de situacions, estructures de poder, perills i brutalitats. En quin moment es troba ara aquest procés d’emancipació? Quines perspectives tenen aquests que, des de l’Atlàntic fins el Golf, segueixen amb l’atreviment de sostenir que “Al-sha’b yurid isqat al-nizam” (“El poble vol la caiguda del regim)”?Xerrada: [Cicle Crisi] La sanitat catalana davant de les retallades.

Dimarts 24 de maig a les 19h
Darrera actualització: dijous 12 de maig de 2011

Una de les màximes elementals del llibre de les bones pràctiques diu: "Si una cosa funciona bé, no convé ficar-hi cullerada". Per això resulta escandalós que el nou govern de la Generalitat adopti un tarannà arbitrista i plantegi una política social de retallades poc discriminades, mentre redueix impostos significatius a les classes benestants.MANIFESTACIÓ PROU RETALLADES

Dissabte 14 de maig, 11:00 h, a la Plaça de Catalunya
Darrera actualització: dimarts 10 de maig de 2011
Prou retallades! Des de l’esclat de la crisi el 2007 fins ara, aquesta s’ha anat fent més persistent i profunda. Ara, el 2011, tots els governants parlen d’ajustaments pressupostaris, retallades socials i fons de rescat per a països amb problemes de finançament. Malgrat que els governs i la (...)


Tercer any de la crisi: les expectatives de l’economia real i de l’economia financera

Dilluns 9 de maig a les 19 hores
Darrera actualització: dissabte 30 d’abril de 2011

Tothom pensa que els embolics de la crisi econòmica encara donaran força guerra, mentre ja estan provocant des de fa temps un cúmul de patiments i retrocessos socials. Val a dir que, ara per ara, s’han difuminat i amagat les responsabilitats de molts agents socials i econòmics, al temps que els grups dominants s’afanyen en recomposar els sistemes de control i legitimació política. Sovint amb una cruesa obscena, com és disminuir els impostos als rics i,d’altra banda, tancar hospitals o reduir el sou dels mestres.


Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | icone statistiques visites | info visites 287662

Seguir la vida del lloc ca    ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.17 + AHUNTSIC

Creative Commons License