WEB

La FAVB crida a la ciutadania a expressar el seu rebuig a les retallades i la Llei Omnibús

Diumenge 19 de juny, Manifestació a les 17 hores a Plaça Catalunya
Darrera actualització: divendres 17 de juny de 2011

Des de la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona manifestem la nostra més ferma indignació i rebuig enfront la voluntat del govern de Convergència i Unió de desmantellar el model català de benestar. Entenem que la ciutadania no pot romandre impassible davant d’aquesta ofensiva legal múltiple (aprovació de la Llei de Pressupostos, la Llei omnibús i el projecte de Llei de mesures fiscals i financeres) que constitueix l’atac més important a la línia de flotació del model català de benestar dels darrers 30 anys.

Ens oposem a uns pressupostos que impliquen retallades a serveis públics bàsics pel manteniment de la cohesió social com la Sanitat i l’Educació. Ens oposem a una Llei omnibús, que pretén modificar d’una tacada i sense debat parlamentari 100 lleis anteriors i que afecten a matèries cabdals com l’urbanisme, el dret a l’habitatge, la protecció del medi ambient, afavorint l’especulació urbanística i la privatització de la cobertura sanitària. Ens oposem al projecte de Llei de Mesures Fiscals i Financeres que restringeix l’accés als ajuts socials per part dels col·lectius més vulnerables.

Entenem que la legitimitat de les urnes no constitueix cap xec en blanc per esborrar d’una tacada drets i prestacions socials que han estat tant costosos d’aconseguir. Nosaltres no som responsables d’aquesta crisi, i no estem disposades a pagar-ne el seu cost, menys encara, quan aquells que l’han ocasionat són els principals beneficiaris d’aquestes mesures antisocials. Per aquest motiu, des de la FAVB hem decidit recolzar la protesta que el moviment del 15-M realitzarà contra l’aprovació de la llei de pressupostos i convoquem la ciutadania a expressar el nostre rebuig enfront aquesta ofensiva neoliberal mitjançant una casserolada a les portes del Parlament de Catalunya.


Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | icone statistiques visites | info visites 285820

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Donem suport   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.17 + AHUNTSIC

Creative Commons License