WEB

Taula Rodona: Immigració i Treball

La clau de volta de tot plegat
Darrera actualització: dilluns 28 de maig de 2007

El treball és un dels eixos socials centrals en les nostres vides, ja que és el factor que organitza i condiciona les nostres activitats quotidianes. Però també ho és pel seu paper fonamental per poder viure dignament i desenvolupar-se a tots nivells, social, econòmic o cultural. Per aquest fet, s’entén que en un món globalitzat i fortament dualitzat, sigui precisament el treball la principal motivació que empeny a milions de persones a buscar noves oportunitats en societats riques, com ara la sabadellenca. S’estableix en aquest punt una relació de doble, que inclou alhora, necessitats i possibilitats.

Amb les intervencions de:

- Miguel Pajares, Investigador del Centre d’Estudis i Recerca Sindicals (CERES-CONC) i col·laborador de L’estat de la immigració a Catalunya. Anuari 2005, de la Fundació Jaume Bofill

- Babakar M’baye, assessor d’estrangeria de l’SCAI (Servei Ciutadà d’Acolliment als Immigrants)

- Hamanou Guermas, llicenciat en Ciències polítiques i afiliat al moviment de lluita berber, que exposarà la seva experiència laboral.

* Data: dimecres 6 de juny de 2007
* Horari: a les 19.30 h
* Lloc: Casal Pere Quart (Rambla, 69 de Sabadell)

Si voleu descarregar-vos l’estudi Sabadell: informe de la immigració, 2006

Amb la intenció d’oferir informació i compartir la reflexió sobre el fet migratori, des d’una perspectiva laboral, la Lliga dels Drets dels Pobles i l’SCAI, amb el suport de la Fundació Jaume Bofill i l’SCAI, proposen una taula rodona que aporti dades i idees per entendre l’impacte del treball de les persones immigrades en i per a la nostra ciutat.


Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | icone statistiques visites | info visites 287662

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Recomanem   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.17 + AHUNTSIC

Creative Commons License