WEB

Centre per a la Sostenibilitat Territorial

Campanya de captació de Sòcies.
Darrera actualització: divendres 1 de juny de 2007

Des del Centre per a la Sostenibilitat Territorial i desprès d’un any de treball i experiència a les nostres esquenes, encetem una campanya de captació de socis i sòcies amb la intenció d’enfortir i estendre la nova entitat i els seus projectes.

Aquesta campanya té fonamentalment tres objectius:

- situar sobre el mapa del territori els amics i amigues del CST, que volen esdevenir companys de viatge en la complicada tasca d’observar, educar i actuar per una nova cultura del territori.

- obrir el CST a tots i totes els que veuen amb simpatia el projecte, enfortint-lo i convertint-lo en un espai de participació ciutadana i de generació d’alternatives

- avançar en el necessari procés de autonomia financera, imprescindible per una associació com la nostre que vol teixir complicitats des de la pròpia sobirania.

Associar-se esdevé en aquest cas el producte d’una decisió lliure i basada en la coincidència en les idees i objectius. La quota anual és lliure, i pot anar des dels 0 euros fins on la butxaca de cadascú pugui. Amb aquesta possibilitat volem obrir les portes a tots a aquells i aquelles que, independentment del seu poder adquisitiu es puguin vincular al CST i des dels seus pobles, barris i ciutats col·laborar en dur a terme els objectius que ens han dut a néixer. Aquest socis poden tant individuals com a col·lectius.

Per a més informació, contacteu amb Raül Valls.

Centre per a la Sostenibilitat Territorial de Catalunya
www.centresostenibilitat.cat


titre documents joints

Informació del CST

31 de maig de 2007
info document : PDF
101.9 kB

Formulari d’associació

31 de maig de 2007
info document : PDF
216.4 kB

Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | icone statistiques visites | info visites 285819

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Anuncis   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.17 + AHUNTSIC

Creative Commons License