WEB

Poder polític, poder econòmic i poder social al món actual

XVIII Trobada de Barcelona
Darrera actualització: dimecres 3 d’octubre de 2007

Justícia i Pau i Fundació per la Pau han organitzat, del 4 al 6 d’octubre, la XVIII Trobada de Barcelona, un encontre internacional de persones i entitats que treballen per la cultura de la pau. Enguany, porta per títol "Poder polític, poder econòmic i poder social al món actual" i abordarà el repartiment del poder al món, els principals blocs geopolítics i el paper de la societat civil en la configuració i repartiment del poder mundial.

L’acte es realitzarà a la sala d’actes de l’edifici "França" de la Universitat Pompeu Fabra (Passeig de la Circumval·lació, 8. Al costat de l’Estació de França).

Entre d’altres conferenciants, es comptarà amb Josep Ramoneda, filòsof i director del CCCB; Carlos Taibo, professor de Ciència Política de la Universitat Autònoma de Madrid i exdirector del Programa d’Estudis Russos de l’institut de Sociologia, Madrid; Luis de Sebastián, doctor en Ciències Econòmiques i Ciències Polítiques i professor d’Economia a ESADE; i Bichara Khader, doctor en Ciències Polítiques, Econòmiques i Socials i director del Centre d’Estudis sobre el Món Àrab, Universitat de Louvain-la-Neuve, Bèlgica.

Inscripcions on-line

Programa en format pdf

Per a més informació:


Justícia i Pau T. 93 317 61 77


Fundació per la Pau T. 93 302 51 29

Veure en línia : Més informació

Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | icone statistiques visites | info visites 287662

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Recomanem   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.17 + AHUNTSIC

Creative Commons License